Jonny & the Jazzuits Jazzdienstviering buiten op het Kerkpleintje

Zondag 5 juni 2022, 12.00 uur, Grote Kerk

De in Engeland geboren saxofonist, klarinettist en zanger Jonny Boston komt – tijdens Jazz in Duketown – samen met zijn band the Jazzuits, 1e Pinksterdag naar de Grote Kerk aan het Kerkpleintje in ’s-Hertogenbosch. Tijdens de viering die om 12.00 uur begint zullen zij verschillende nummers spelen aansluitend bij het thema ‘The Spirit is moving’.

Deze oecumenische Jazz-viering gaat (bij mooi weer) gelukkig weer buiten plaatsvinden en staat onder verantwoordelijkheid van het Beraad van Kerken ‘s-Hertogenbosch, in samenwerking met de Protestantse Gemeente van ’s-Hertogenbosch en de Stichting Jazz in Duketown. De voorgangers in deze viering zijn ds Ruud Stiemer, ds Pim Poortinga en Pastor Franneke Hoeks.

Jonny & the Jazzuits bestaat uit: Jonny Boston – zang / tenor saxofoon / klarinet,
Gert-Jan Scherff – piano, Pierre Dunker – contrabas, Tom Nieuwenhuijse – drums.