Voorstelling Mijn Hart woont elders | donderdag 29 oktober 2015

“Mijn Hart woont elders” is een vertelvoorstelling en vertelt het waargebeurde verhaal van twee vluchtelingen, Mounir uit Syrië en Ayisha uit Ethiopië, die elkaar ontmoeten in een wachtkamer in Nederland. Tijdens het lange wachten vertellen ze elkaar hun verhaal. Ze delen hun verscheurdheid en verlangen. Maar ook vertellen ze over hun bijzondere ervaringen en de hoopvolle verhalen die ze hoorden als kind. Wat leeft er in het hart van de ander? Wat maakt dat mensen ergens ‘vreemd’ of ‘thuis’ zijn? Een verhaal dat raakt in het hart.
Gottfrid van Eck en Pauline Seebregts hebben beiden reeds hun sporen verdiend als professionele vertellers. In 2007 werkten zij eerder samen en maakten het verhalenprogramma ‘S.O.S.’ voor een internationale verhalenfestival in Galilea, Israël.
Deze voorstelling  vindt plaats in de nieuw verbouwde Grote Kerk te ’s-Hertogenbosch (Kerkstraat 20, 5211 KG ’s-Hertogenbosch) op donderdag 29 oktober 2015. Aanvangstijd van de voorstelling is 20:00 uur en deze duurt ongeveer 75 minuten. De Grote Kerk is open vanaf 19:30 uur om u tevens in de gelegenheid te stellen om het nieuwe interieur na de verbouwing te kunnen bekijken.
Na de voorstelling is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten, het reeds bestaande netwerk verder te verstevigen of verder uit te bouwen. Ook is er na deze bijeenkomst de mogelijkheid om een bijdrage te doen in de gemaakte onkosten.

Deze voorstelling wordt georganiseerd door het Beraad van Kerken ‘s-Hertogenbosch, de  Missionaire Werkgroep van de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch, het Diaconaal Centrum Heilige Maria & Heilige Johannes en de Stichting Religieuzen tegen Vrouwenhandel.