Voltooid leven

Voltooid leven is een thema dat volop in de media is. En onder al die discussies spelen onze eigen vragen en twijfels, over de waardigheid en kwaliteit van leven, over verbondenheid in het gezin en met andere naasten en de ervaren eenzaamheid. En er zijn ook vragen hoe je daar als gelovige nu een weg in moet vinden. Alice Bremmer, geestelijk verzorger in diverse zorginstellingen van Brabant Zorg en Harry Tacken, geestelijk verzorger verbonden aan het Jeroen Boschziekenhuis, zullen beiden hun licht over dit onderwerp laten schijnen en daarna volop met de aanwezigen in gesprek gaan.

Deze avond staat open voor iedereen en wordt georganiseerd door de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch op woensdag 20 maart, 20.00-22.00 uur, Grote Kerk, Kerkstraat 20, ’s-Hertogenbosch. Voor meer informatie: Erica Scheenstra, 073 6446090, ericascheenstra@gmail.com