Pinksterviering ‘Link’

Als gevolg van het coronavirus gaat Jazz in Duketown in het Pinksterweekend van dit jaar niet door. Toch gaat op Pinksterzondag de jaarlijkse oecumenische Jazz-viering online wel doorJazz-zangeres Deborah J. Carter zal, samen met haar trio, tijdens deze viering een aantal nummers ten gehore brengen. In verband met de maatregelen zal het ditmaal niet kunnen plaatsvinden op het kerkplein, maar in het kerkgebouw. De Jazz-viering is niet voor publiek toegankelijk, maar u kunt het online meemaken, via het YouTube-kanaal van RTV Lage Landen https://www.youtube.com/c/Korterinkbroadcast/live of via de live-verbinding op de website van de Protestantse Gemeente ’s-Hertogenbosch (www.pgdenbosch.nl en scrol naar ‘live stream’).  De Jazz-viering vindt plaats zondag 31 mei om 12.00 uur. De voorgangers zijn: Pastor Franneke Hoeks, ds. Marloes Meijer en ds. Ruud Stiemer. De Jazz-viering staat onder verantwoordelijkheid van het Beraad van Kerken, in samenwerking met de protestantse gemeenten van ’s-Hertogenbosch en Engelen, de San Salvatorgemeenschap en de Stichting Jazz in Duketown.
Onder de titel LINK! gaan we op zoek naar waar het nu door de situatie link is. Misschien zijn link op de situatie waar we ons in bevinden. We merken echter ook we meer dan ooit verbonden zijn met elkaar. We zijn aan elkaar gelinkt. In deze viering gaan we op zoek naar onderlinge verbinding en naar linkjes met elkaar. We willen u voor deze viering vragen om een slinger van repen papier te maken en die met Pinksteren voor uw raam te hangen. Helemaal leuk als u dan een foto van uw raam maakt en die mailt naar beraadvankerkendenbosch@gmail.com. Op deze manier laten we zien dat we als kerken zoeken naar verbinding.