Piersonlezing 2018: Omdenkshow Lastige kinderen? Heb jij even geluk!

Op 5 juni vindt de tweede editie van de Piersonlezing plaats. Deze tweejaarlijkse lezing die wordt georganiseerd door het ds. Pierson College en de Protestantse Kerk op het snijvlak school – kerk – stad, heeft ditmaal als thema Omdenken – Lastige kinderen? Heb jij even geluk.

Een boeiende omdenkshow voor eenieder die zich gelukkig wil prijzen met lastige kinderen, buren of collega’s, maar die communicatie met hen maar knap lastig vindt! Een kans die je niet mag missen!

Spreker: Berthold Gunster
Plaats: Grote Kerk, Kerkstraat 20 in ‘s-Hertogenbosch
Datum: dinsdag 5 juni 2018
Tijd: inloop met koffie vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. De avond duurt tot ca. 21.30 uur. Na afloop kun je napraten onder het genot van een drankje en hapje.
Kaarten: Kaarten à €5 kun je vanaf donderdag 24 mei kopen bij de receptie van de school, bij boekhandel Adr. Heinen of bestellen door een e-mail te sturen aan: info@pierson.nl. Dit bedrag krijg je bij inlevering van je entreekaart op 5 juni terug: kwestie van omdenken!

Boekhandel Adr. Heinen is aanwezig met een selectie Omdenkboeken die Berthold Gunster speciaal voor je signeert.

Meer informatie: www.omdenken.nl

Met medewerking van: Protestantse Kerk | Bossche Vakschool | Omdenken | Adr. Heinen