Kerkproeverij

Op zondag 16 september doen Bossche Kerken mee met de Kerkproeverij. U ben van harte welkom om aan te schuiven bij de vieringen in de verschillende kerken. Een mooi manier om (weer) kennis te maken met een kerk in uw wijk. Iedere kerk legt zijn eigen accent dus er is genoeg te proeven.
Zo kunt u in de Grote Kerk (Kerkplein, ’s-Hertogenbosoch) van de Protestantse gemeente om 10 uur aanschuiven voor een viering met het thema Geluk.
Aan de Evertsenstraat bent u bij de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, Pinkstergemeente De Toevlucht en de Nieuw Apostolische Kerk van harte welkom in de verschillende vieringen. Om 11.30  wordt er op de parkeerplaats van De Toevlucht gezamenlijk koffie gedronken. De drie kerken zijn open en u kunt binnen een kijkje nemen.
Bij de San Salvatorgeloofsgemeenschap bent u om 10.30 uur welkom in Dagcentrum De Eygenweg (Van der Eygenweg 1, ’s-Hertogenboch) voor een viering over gastvrijheid. Om 11 uur viert de San Salvator Kinderkerk. Kinderen van de basisschool leeftijd zijn van harte welkom aan de Van Der Eygenweg 1. Er wordt een verhaal verteld,  gezongen en gespeeld. Na afloop van beide vieringen is er een feestelijk lunch voor groot en klein.