Het verhaal dat je raakt

Kerstverhalen op de Parade 

In de dagen voor kerst tussen 16.00 en 17.00 uur trekt de verhalenverteller een mooie mantel aan om op de Parade de mooiste en ontroerendste verhalen te vertellen.

verhaaldatjeraaktTerwijl het houtvuur brandt en de lichtjes in de kerstboom branden, kun je luisteren naar verhalen die je raken, omdat ze je vertellen van verlangen, van verwachting, van hoop, van vrede, van licht. De Kersttijd is sowieso een tijd om wat te mijmeren: hoe is het met me gegaan in het afgelopen jaar? Wat neem ik mee? Wat laat ik achter? Wat kan er anders? De verhalenverteller reikt je in verhalen iets aan om over na te denken, om je aan te spiegelen en bied je soms een nieuw perspectief. Kortom: oude en nieuwe verhalen voor mensen van nu.

Het verhaal dat je raakt is een initiatief van het Beraad van Kerken ´s-Hertogenbosch, bedoeld om het kerstverhaal op een toegankelijke en veelkleurige manier aan oud en jong te vertellen, opdat de boodschap van hoop en licht ons raakt en vreugde brengt.

De verhalenverteller is er op drie dagen. Op zaterdag 21, maandag 23 en dinsdag 24 december. Op iedere dag zullen drie personen de mantel aantrekken, onder wie Bart Eigeman, Cisca de Jong, Patrick Kuis, Cor Swanenberg, Peter van Helden, Irene de Vries en Embregt Wever.

Geef een reactie