Dodenherdenking ‘s-Hertogenbosch

Op 4 mei 2017 zal de jaarlijkse dodenherdenking van ‘s-Hertogenbosch worden gehouden. De herdenking begint om 18.30 met een samenkomst in de Grote Kerk, Kerkstraat 20, 5211 KG ‘s-Hertogenbosch.
In de samenkomst zullen vijf indringende persoonlijke verhalen van Bossche slachtoffers worden voorgelezen door leerlingen van het Sint-Janslyceum. Ook zal burgemeester Ton Rombouts een bijdrage leveren. Het kamerkoor Mi Canto zorgt voor de muzikale omlijsting.
U bent van harte welkom deze samenkomst bij te wonen. In het bovenstaande artikel, afkomstig uit de Bossche Omroep, leest u meer over de samenkomst, over de Stille Tocht, over de kranslegging en het herdenkingsconcert.

De herdenking in de Grote Kerk wordt georganiseerd door het 4-mei comité Dodenherdenking ‘s-Hertogenbosch, Jan de Wit (kabinetszaken gemeente ‘s-Hertogenbosch), René Kok (docent geschiedenis St. Janslyceum te ‘s-Hertogenbosch), Jan Geersing (predikant Gereformeerde Kerk, secretaris van het Beraad van Kerken te ‘s-Hertogenbosch).